A három dimenziós televízió szerintem a 21. század legnagyobb dobása lesz. Egyszerűen mindent meg fog változtatni. Hogy ez elrugaszkodott dolog lenne? Hát lehet... de a 3D TV szerintem akkor is megváltja a világot!

Egy ilyen hangzatos bevezető után két dolgot tehetek: vagy puffogtatok pár nagy közhelyet, vagy tankönyvet írok a 3d TV -ről. Egyiket se tenném. Viszont felvetnék egy gondolatkísérletet.

Képzeljük el, hogy apu hosszú üzleti útra indul. Nincs ideje Palikára. De esténként apu felhívja a gyereket és alakja teljes életnagyságban jelenik meg a 3D TV képernyőjén. Csak megölelni nem lehet. Palikának viszont megtanítja a társadalom, hogy ennyi apuból bőven elég. És Palika boldogan alszik el, miután beszélt a papájával. 3D TV - Aldouse Huxley világa? 1984? Fantazmagóriák vagy ez a jövő valósága. Én félek. Erről szól a 3D TV - blog.

 

3d tv

Szerző: Ágoston László  2010.07.10. 11:55 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://3d-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr162142642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása